GALACTIC SPACE EXPLORERS KULÜBÜ

Kulüp kapasitesi : Max 15 kişi

Katılım şartları : Orta seviyede İngilizce bilgisi, Matematik-Fen alanlarına özel ilgi

Kulübümüzde öğrencilerimize kalıpların dışında düşünme ve bilgilerini farklı projelere uygulama becerileri kazandırılması hedeflenmektedir. Çocuk ve gençlerin teknoloji ve inovasyon alanlarında bilgilendirilmeleri, gerekli becerileri kazanmaları için fırsatlar sunulması sürekli değişen bir dünyada kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacak ve gelecekte, bugün sadece hayal edebildiğimiz fikirlerle yenilik yapmaları için gereken temelleri oluşturacaktır. Okul döneminin bitmesiyle öğrencilerimiz İzmir’deki 6 günlük Geleceğin Kaşifleri kampına katılacaklar. Bu kampta yıl içinde yürüttükleri projeleri sunacaklar, farklı ülkelerden ve kültürlerden insanlarla tanışma fırsatı bulacaklar ve arkadaşlarıyla eğlenceli birçok aktiviteye katılabilecekler.