Gençlerin Büyük Bir Beğeniyle Okuduğu Ünlü Yazar İpek Ongun 23. Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarının Onur Konuğuydu

23. Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı kapsamında gençlerin büyük bir beğeniyle okuduğu, kitaplarını ellerinden düşürmedikleri İpek Ongun, 18 Aralık Perşembe günü okulumuzdaydı. Hasan Ali Yücel Salonunda düzenlenen söyleşi, İpek Ongun’un biyografisi ve yazarla ilgili hazırlanmış olan bir video gösterisiyle başladı. Ardından yazar konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. İpek Ongun, yaptığı konuşmada gençleri okumaya teşvik edecek önerilerde bulundu. Okumak için boş zamana sahip olmayı beklemek yerine her fırsatı değerlendirmek gerektiğini belirtti. Atatürk’ün Nutuk adlı eserinin herkesin mutlaka okuması gereken bir eser olduğunu vurguladı ve verimli okumanın öneminden söz etti. Yazarın konuşmasının ardından kendisine plaket ve günün hatırası olarak Marmara Eğitim Kurumları Seramik Atölyesinde yapılmış olan bir obje takdim edildi.

Değerli Yazar İpek Ongun, söyleşinin ardından kendisi için hazırlanmış olan imza alanında kitaplarını imzaladı. Çok sevdikleri bir yazarı karşılarında görmenin, onunla sohbet edebilmenin, fotoğraf çektirerek kitaplarını imzalatabilmenin mutluluğunu yaşayan öğrencilerimiz, imza alanında uzun kuyruklar oluşturdular.