Güçlüyüz! Dostuz! Sevgi Doluyuz! Çünkü Biz Sporcuyuz…!

Özel Marmara İlkokulu Beden Eğitimi Bölümünün faaliyet programı arasında yer alan “Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi” 28 Aralık 2016 Çarşamba günü okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Genç nesillerin erken yaşlarda spor kültürüne sahip olabilmeleri için Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi- Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu tarafından okulumuz Konferans Salonunda 3.- 4. ve 5. sınıf öğrencilerimizin ilgi ile izlediği interaktif bir sunum yapılmıştır.

Spor kültürü, olimpiyat oyunları, olimpizm, fair play, çevre ve sağlıklı beslenme konuları ile ilgili filmlerin ve animasyonların gösterildiği, ödüllü yarışmaların yapıldığı, eğitici olduğu kadar eğlenceli olan sunum yaklaşık bir saat sürmüştür.

Özel Marmara İlkokulu Beden Eğitimi Bölümü tarafından geleceğin sporcuları ve tribünleri dolduran seyircilerini bilinçlendirmek amacı ile düzenlenen projeye katkılarından dolayı Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi-Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu’na teşekkür ederiz.