Güzin MURATOĞLU

Marmara Ortaokulu’nun çok değerli İngilizce Öğretmenleri,

Size bu yaz yaşadığımız ve beni çok sevindiren, sizi de çok mutlu edeceğine inandığım bir anımızı hızla anlatmak ve teşekkür etmek istedim.

Bu yaz tatilimizde ABD’ye seyahat etme fırsatımız oldu ve ABD içinde de iç hatlarda seyahat ettik. Bu yolculuklardan birinde havaalanı görevlilerinden biri Erhan ile uzunca sohbet etti. (Erhan’ın kendini ifade etme ve mümkün olsa bitki, hayvan, insan demeden tüm dünya ile iletişimde olma arzusunu kendisine öğretmenlik yapmış eğitimcilerimiz bilir.) Bu sohbetin sonunda görevli ‘‘nereden’’ olduğunu sordu. Erhan da doğal olarak ‘‘Türkiye’’ dedi. Görevli şaşırdı, bize baktı, Erhan’a döndü ve şöyle dedi. ‘‘Senin ABD’den olduğuna emindim ve ‘‘nereden’’ derken cevap olarak bir eyalet ismi bekliyordum. Bu diksiyon ile hiç kimse senin ABD’den olduğun konusunda şüphe duymaz. Mükemmel bir diksiyonun var.’’ J

Zaten İngilizce konusunda çok iddialı olan okulumuzun özveri ile çalışan İngilizce bölümündeki tüm öğretmenlerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür etmek istedim, bu teşekkürümü kendilerine ulaştırmanızı rica ederim. Adını hatırlamadıklarım ya da mail adresini bulamadıklarım lütfen bana kırılmasınlar.

Erhan’a ilkokul 1’den itibaren İngilizce alanında emek veren, yabancı dillere olan merak ve ilgisini artıran, destekleyen (hala okulumuzda olsun olmasın) tüm İngilizce öğretmenlerimizi sevgiyle kucaklıyorum.

Güzin Muratoğlu

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.