Halkla İlişkiler

Halkla İlişkiler Birimi, Bodrum Marmara Koleji’nin kurum kimliğinin, kurumun çalışanları, hedef grupları ve kamuoyunda algılanması, tanınması ve geliştirilmesi yönünde kurumumuzun kalite politikası ve stratejik hedefleri doğrultusunda halkla ilişkiler, basın ve tanıtım etkinliklerini yürütür.

Bu birimle, Kolejimizde ve bünyesinde bulunan Halikarnassos Kültür Merkezi’nde düzenlenen her türlü etkinlik ve öğrencilerimizin çeşitli alanlarda elde ettikleri başarılar, hazırlanan basın bültenleri yoluyla basına ve kamuoyuna duyurulur, bu yolla medyanın okulumuzla ilgili gelişmeleri, haberleri yakından takip etmesi sağlanır.

Bodrum Marmara Koleji’nde organize edilen kültür, bilim, sanat, spor vb. içerikli seminer, sergi, konser, tiyatro, sempozyum, panel, konferans, toplantı, tören, festival vb. etkinliklerin ve öğrencilerin öğretmenleri yönetiminde hazırladıkları sunum ve gösterilerin gerçekleşmesinde, diğer birimlerle koordineli olarak çalışır. Bu organizasyonların gerekli veli duyurularını ve iletişim bültenlerini, yazılı materyal, e–posta ve sms yolu ile veliye ve ilgili basın kuruluşlarına duyurulmasını sağlar.

Ayrıca, Kolejimizin tüm basılı materyalleri, her türlü yazılı ve görsel dokümanları bu birim tarafından hazırlanır.

Velilerimiz, [email protected] adresine e – posta göndererek ya da sözlü iletişime geçerek birime ulaşabilirler. İletişimde yaşanabilecek aksaklıkları engellemek için değişen veli telefon, e – posta, ev ve iş adreslerinin birime ulaştırılması çok önemlidir.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.