İLKOKUL VE ORTAOKULDA DİJİTAL VATANDAŞLIK SEMİNERİ

22 Ekim 2017 Pazartesi günü, Fen Bilimleri Bölümü Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri tarafından Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda “Dijital Vatandaşlık Semineri” ne katıldılar.

Seminerde 21. yüzyıldaki teknolojik gelişmelerin okulların iyi vatandaş yetiştirme sorumluluğunun yanında  ‘dijital vatandaş’ yetiştirme sorumluluğunu da getirdiği belirtilmiştir. Öğrencilerin teknolojiyi kullanırken dijital vatandaşlık kurallarını bilmesi ve bunlara uyması konuları üzerinde durulmuştur. Seminer sonrasında sunuma ait soruları cevaplayarak öğrendiklerini uygulan öğrencilerimiz, aldıkları eğitim sonrasında “Dijital Vatandaşlık Sertifikası” nı almaya hak kazandılar.

Semineri dikkatle izleyen öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.