İLKOKUL VE ORTAOKULDA ÖĞRENCİ BİRLİĞİ BAŞKANLIK SEÇİMLERİ

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu olarak okulumuzda, demokratik anlayışın yerleşmesi ve öğrencilerimizin iyi birer vatandaş olarak yetişmelerini sağlamak amacı ile yapılan ve demokratik sürecin gereği olan tüm adımlardan geçilerek gerçekleştirilen Öğrenci Birliği Seçimleri tamamlanmıştır.

Seçim sürecinde öncelikle hem ilkokul hem de ortaokul öğrencilerimiz arasından aday öğrenciler gönüllü olarak Rehberlik Bölümümüze başvurdu. Ayrıca her sınıf seviyesinden öğrenci meclisini oluşturmak için 1 Asil ve 1 Yedek üye de sınıflarda yapılan seçimlerle belirlendi. 09 Ekim Pazartesi günü Ortaokul için ve 10 Ekim Salı günü İlkokul için Hasan Ali Yücel Salonu’nda yapılan propaganda konuşmalarının ve seçim sandıklarının hazırlanmasının ardından 13 Ekim Cuma günü seçimler büyük bir katılım oranı ve heyecan içinde gerçekleştirildi. Sayım sonucunda, oyların çoğunluğunu alarak İlkokul’da Irmak Eren, Ortaokul ’da da Erva Demir Öğrenci Birliği Başkanı seçildi.

Hem seçimde birinci olan öğrencilerimizi, hem de aday olarak cesaretlerini ortaya koyan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.