Yemekhane

Marmara Koleji Mutfağı; alanında uzman ve deneyimli kalite ve hijyene önem veren personele sahiptir. Yemeklerimiz, teknolojinin ve ustalığın ileri düzeyde uygulandığı modern tesislerimizde titizlikle üretilmektedir. Öğrencilerimizin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak amacıyla yemekhanemiz belirli periyotlarda kalite kontrol denetimlerinden geçmektedir. Alınan gıda ve su numuneleri kurumumuz bünyesinde bulunan gıda laboratuvarında gıda maddeleri tüzüğüne uygun olarak analiz edilmektedir.

Okul mönülerimiz Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Uzman Diyetisyenleri tarafından hazırlanmaktadır. Mutfağımız günlük ortalama 1000 kişiye hizmet vermektedir.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.