İngilizce Kelime Yarışması

İlkokul 4. sınıflar arasında ve Ortaokul 5. sınıflar arasında İngilizce Kelime Yarışması Hasan Ali Yücel Salonunda 14 Ocak 2015 Çarşamba günü yapıldı.

Her sınıftan 2 öğrencimiz sınıflarını temsilen yarışmaya katıldı. Yarışmanın ilerleyen dakikalarında heyecan arttıkça salondaki izleyicilerimizin desteği ve coşkusu görülmeye değerdi. Tüm sorular tamamlandıktan kısa bir süre sonra İngilizce öğretmenlerimiz tarafından oluşturulan jürimiz 4. sınıflarda 4E sınıfı 5. sınıflarda ise 5D sınıfının birinci olduklarını duyurdu.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize, onları destekleyen sınıf arkadaşlarına ve emeği geçen tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.