Kampüs Kreş ve Anaokulu Veli Semineri

14 Mart Cumartesi günü Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Psikolojik Danışma- Rehberlik Bölümü Koordinatörü Şebnem Onbaşı tarafından Kampüs Kreş ve Anaokulu velilerine yönelik “Çocuğa Sınır Koyma” konulu seminer düzenlendi.

Katılım ve ilginin yoğun olduğu seminerde; velilere çocuklarla etkili iletişim kurma, kural koyarken dikkat edilmesi gerekenler, ebeveyn tutumları hakkında bilgi verildi. Sınırlar ve sorumluluk ilişkisinden detaylı olarak bahsedildi. Katılımcıların da soruları ve paylaşımlarıyla seminere katkıda bulunduğu keyifli bir öğrenme ortamı gerçekleştirildi.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz.