Konser Etkinliğimiz

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan Özel Marmara İlkokulu öğrencilerimiz 10.04.2014 Perşembe günü çalışmalarını başarılı bir konserle sundular.

Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan programda  öğrencilerimizin edindikleri tecrübenin ise  kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısını ise sonsuzdur.

Konserde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

10 Nisan 2014 Konserine Katılan Öğrencilerimiz : İpek ŞİMŞEK, Bilge MARGILIÇ, Nergiz Bade DERMAN, Duru İMAMOĞLU, Arhan GİRAY, Eda GÜNEŞ, Yiğit UYANIK, Kerim Demir KARAHAN, Defne ÖZTÜRKOĞLU, İpek ÖNER, Lara ANILDI, Cemre Naz TANSU, Akın SARPAY, Sarp BIÇAKÇI, Arda YILMABAŞAR, Ege KIROĞLU, Doruk YİĞİT, Ilım ILGIT, Onur Alper SAYLAM, Barış Kemal GÜR, Eylül KİRAZ, Melisa ÇIKINCI, Zeynep UTKU, Ceren ÖNER, Kaya ASLAN, Deniz GÖRGÜ, Göksu ŞAHİN, Bahar AYVAZ, Ceylin ERDAL, Duru TOZLUYURT, Defne ÇENGEL, Selin BAŞPINAR, Taylan GEYİK, Can AYDUK, Irmak YILDIZBAYRAK, Umut AKDOĞAN, Zeynep Burcu KEKEÇ, Barkın KÖSE, Nisan Eren KONYAR, Zeynep ÜNSAL, Ata Kemal AYDIN, Elif Cansu KUMANLI, Duru UTKU, Eralp KIZILOĞLU, Yağız Alp DOĞAN

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.