Konser Etkinliğimiz

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan öğrencilerimiz 30.04.2014 Çarşamba günü çalışmalarını başarılı bir konserle sundular.

Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrencilerimizin edindikleri tecrübenin ise kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısı ise sonsuzdur.

Konserde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Konsere Katılan Öğrencilerimiz: Derya AKGÜL, Ada AKIN, Cemre PEKTAŞ, Sezen HEWITT, Nora Leyla KİRİŞOĞLU, Zeynep FELEK,  Ayşe Ece OKUMUŞ, Defne İKİZLER, Nur İpek ALKOY, Poyraz PİRİM, Mete ALSAN, İpek TUNALI, Nil UĞURAL, Elif KARADEMİR, Sera ATALAY, İlke ÖZKAN, Selim Bartu KİHTİR, Bennu YILMAZ, Özgür TUTAK, Tuna TANIRKAN, Ulaş YOLDAŞ, Mustafa Emre ÇETİN, Doruk AYDAR, Esin TOMBUŞ, Defne DENİZ, Alp Ozan ÖZÇELİK, Deniz ERUYAR, Emir Fikret SATI, Elif KÜÇÜKATAY, Zeynep KÜÇÜKATAY, Kuzey ÖZEN, Selen ŞAHİN, Birce Duru ERİŞKEN, Görkem BABA, Zehra Eda CESUR, Buket AKBIYTIK, Yavuz Batuhan KİHTİR, Melissa EROĞUZ, Ege CİVA, Yağmur TOPTAŞ, Elif Duru COŞKUN, Selin EROL Ahmet Arda HIZ, Mehmet Efe AŞIK, Zeynep KAYIŞLIGİL, Berra AKBAŞ, Sinan Baran SAK Meltem ALP, Selin AKSOY, Ceren TANSU.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.