Konser Etkinliğimiz

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan öğrencilerimiz 11.05.2015 Pazartesi günü çalışmalarını başarılı bir konser ile sundular.

Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrencilerimizin edindikleri tecrübenin ise kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısı ise sonsuzdur.

Konserde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

11 Mayıs 2015 Konserine Çıkan Öğrencilerimiz: Duru Olgaç, Bora Seğmen Uslu, Can Dereli, Yiğit Kerem Bayoğlu, Efe Bozan, Ceylin Akyüz, İdil Gülser, Demir Deniz Bınaroğlu, Ömer Sinan Pehlivan, Görkem Avşar, Erhan Muratoğlu, Ayşim Şafak, Emin Özcan, İlayda Kökdemir, Ayşe İpek Taşdemir, Efe Gezicioğlu, Ayşe Dila Şık, Melis Gürkale, Ege Mert Tedik,  Alper Ekin Ekinci, Emir Fikret Satı, Ozan Yazıcı, Kumru Şenay, Elif Deniz, Beliz Aydın, Asya Naz Vidinli, Mustafa Başar Sever, Selin Eray, Eda Naz Kızılkaya, Talya Tuna,  Alara Nehir Doğan, Aslı Zeynep Baki, Defne Atlı, Arda Hız, Kaan Kahraman, Onuralp Kızılkılıç, İpek Konak,  Sude Berfin Türker,  Selin İnci Gelgen,  Ambar Ruiz,  Ada Yiğit Polat, Ece Esen Tuğçe Çakmak,  Ömer Efe Gürken, Boran Esen, Eylül Kiraz, Cem Ekici, Berke Aygülhan, Kaan Esen, Selin Aksoy, Ege Oruç, Mina Şevval Arslan, Ceren Tansu, Begüm Karahasanoğlu, Utku Cem Uzun, Ata Kemal Aydın, Emircan Ahat, Elif Cansu Kumanlı

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.