Küçük Erkek Basketbol Takımımız İlçe Şampiyonu

Özel Marmara Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımımız 14-18 Mayıs 2015 tarihlerinde Maltepe Anadolu Lisesi Spor Salonunda Resmi ve Özel Okulların katılımı ile düzenlenen Maltepe İlçe şampiyonasına katılmıştır.

Küçük Erkek Basketbol Takımımız Maltepe İlçe Şampiyonu olarak turnuvayı başarı ile tamamlamış ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir.

Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzu temsil eden sporcularımız; Tunç Tuncel, Alp Yurtlu, Berkay Karaağaç, Toprak Gümüş, Yavuz Batuhan Kihtir, Sarp Efe Güven, Ege Civa, Arda Türken, Arda Çoban, Aykut Kaan Uymaz, Yiğit Alp Taş, Erkin Şahin, Daniel Alparslan Çelik, Bora Özgür