Küçük Erkek Basketbol Takımımız İstanbul 7.si

Özel Marmara Ortaokulu Küçük Erkek Basketbol Takımımız Resmi ve Özel Okulların katılımı ile düzenlenen İstanbul İli Final müsabakalarına katılmıştır.

Eleme guruplarını namağlup olarak başarı ile geçen takımımız İstanbul şampiyonası final guruplarını da başarı ile tamamlayarak İstanbul 7.si olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz adına yarışan öğrencilerimiz; Kıvanç BİLGİN, A.Kutay ERİŞKEN, Ahmet E.GÜNDÜZ, Sanberk MAVKAN, Bora H.ATASOY, Civan M.ATEŞ, Ahmet A.HIZ,  Uralcan VEZİROĞLU, Erkin ŞAHİN, Yiğit A.TAŞ, Aykut K.UYMAZ, Faik yıldırım, Mert BAHÇE ve Bora ÖZGÜR

Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz: Sercan AÇIKEL - Duygu KAŞIKARA