Küçük Erkek Masa Tenisi İl Müsabakaları

Özel Marmara Ortaokulu Küçük Erkek Masa Tenisi Takımımız 26-28 Aralık 2016 Tarihlerinde Pendik Sülüntepe Spor Salonunda düzenlenen Küçük Erkek Masa Tenisi 1. Bölge müsabakalarına katılmıştır.

Takımımız oynadığı zorlu maçlar sonunda grubunu Lider olarak bitirmiş ve eleme maçları sonucunda İstanbul 1.Bölge 2.si olarak okulumuzu başarı ile temsil etmiş ve 29-30 Aralık tarihlerinde Tozkoparan Spor salonunda düzenlenecek olan İstanbul İl birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzu temsil eden sporcularımız; BATURAY ADATEPE, OZAN SAFOĞLU, İNANÇ FEVZİ KÖYLÜCÜ, ARHAN AYLANÇ, CAN KARAMIZRAKLI

- Türkan BÜYÜKAK                        (Masa Tenisi Öğretmeni)

- Özlem BİLEY ERUYAR   (Beden Eğitimi Öğretmeni)