Küçük Kız Voleybol Takımımız İlçe Şampiyonu

Özel Marmara Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımımız 25-27 Mart 2015 tarihleri arasında Güzide Yılmaz İlkokulu Spor Salonunda Resmi ve Özel Okulların katılımı ile düzenlenen Maltepe İlçe şampiyonasına katılmıştır.

Küçük Kız Voleybol takımımız oynadığı tüm maçları kazanarak Şampiyon olmuştur. Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzu Temsil Eden Öğretmen ve Sporcularımız; Helin Ezgi Cemaloğlu, Derin Ağaoğlu, İdil Ünsal Mertol, Ceylin Erdal, Sinem Zeren, Beste Memiş, Zeynep Tüzer, Zeynep Koyun, Reyhan Öztürk, Ecenur Akova, Simla Ulufi, Selin İnci Gelgen