Küçük Mucitler İş Başında 4. Sınıf Öğrencileri Vücudumuzun Bilmecesini Çözüyor

Etkinlikler ile yaşayıp, yaparak öğrendikleri bilgileri kalıcı hale getiren Özel Marmara İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinin ilk ünitesi olan “Vücudumuzun Bilmecesini Çözelim” ünitesinde yeni bilgileri eğlenerek öğrendiler.

Öğrencilerimiz vücudumuzun destek ve hareketini sağlayan iskelet-kas sisteminin görevleri ve sağlığı, soluk alıp vermede-kanın vücutta dolaşımını sağlamada görevli yapı ve organları, egzersiz yapmanın vücudumuzdaki olumlu etkilerini sorgulayarak kavradılar.

“Vücudumuzun Bilmecesini Çözelim”  ünitesinde öğrendiklerini fen laboratuvarlarımızda konulara uygun deneyler yaparak öğrenen öğrencilerimiz, yapılan etkinlikten hem çok keyif aldılar hem de konuyu zihinlerinde somutlaştırarak öğrendiler.