MARMARALI MİNİKLER HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNÜ KUTLADILAR

4 Ekim 2017 Çarşamba günü Özel Marmara İlkokulu öğrencileri, Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü’nü Hasan Ali Yücel Salonu’nda düzenlenen program ile kutladılar.

Hayvanlara duyarlı  bir nesil yetiştirme amacıyla,  2 Ekim 2017 tarihinde öğrencilerimize  hayvan hakları bildirgesi  okunarak   hayvanları  koruduklarına dair imza attırıldı. Bu imzalar katlarında yer alan panolarda sergilendi.

Empati Platformu Koordinatörlüğünü yürüten Gözde Başar’ın konuşmacı olarak katıldığı programda öğrencilerimiz, eğitici ve interaktif bir sunum izleme fırsatı buldular. Programın içinde  Doğa Dostları Kulübünün  hazırladıkları  hayvan hakları dansı öğrenciler tarafından keyifle izlendi. Programı izleyen minik öğrencilerimiz, bugünün anlam ve önemini kavrayarak hayvan sevgisini pekiştirmiş oldular.