Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Satranç Turnuvası

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri 12-13 Mayıs 2014 tarihlerinde, Maltepe Adnan Kahveci Ortaokulu’nda düzenlenen “Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Satranç Turnuvasına” Minikler ve Ümitler Kategorisinde katılmıştır.

Turnuvaya iki kategoride katılan öğrencilerimiz, Minikler kategorisinde takım halinde “Maltepe 4.sü”, Ümitler kategorisinde ise takım halinde “Maltepe 6.sı” olarak okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Turnuvada emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Turnuvaya Katılan Minikler Takımı Öğrencilerimiz ve Performansları: Deniz ERDEN (3,5/5), Zafer Kaan SARI (3/5), Kaan YAVUZCAN (3/5), Yiğit DEVECİ (2/5)

Turnuvaya Katılan Ümitler Takımı Öğrencilerimiz: İbrahim Ege KARABULUT, Eylül KİRAZ, Mete ÇOBAN, Emre ÖZDEMİR