Marmara’da Spor ve Sanat Gecesi

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu’nda 22 Mayıs Cuma günü, spor ve sanat adına pek çok etkinliğin bulunduğu Spor ve Sanat Gecesi düzenlendi.

Saat 16.30’da Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda öğrencilerimizin yıl boyu süren müzik çalışmalarını sergiledikleri bir konserle başlayan gece, konser bitiminde MEK Açık Anfi yolu üzerinde okulumuzun izci grubu ve bando ekibi eşliğinde Yıl Sonu Resim Sergisi’nin bulunduğu alana yapılan yürüyüş ile devam etti.

Saatler 18.00’i gösterdiğinde MEK Açık Anfi Yolu üzerinde düzenlenen sergi açılışı sonrasında öğrencilerimizin yıl boyunca hazırlamış oldukları görsel sanatlar ürünlerinin sergilendiği Yıl Sonu Resim Sergisi gezildi.

Düzenlenen kokteylin ardından saat 19.00’da MEK Açık Anfi’deki gösteriler başladı. Sayın Murat Atıl’ın sunumuyla gerçekleştirilen program kapsamında Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, yıl boyunca spor ve etkinlik derslerinde hazırladıkları bale, modern dans, jimnastik, İspanyol dansı, halk oyunları, step gösterilerini sergilediler. Sergilenen gösterilerin ardından öğrencilerimizin madalyalarının takıldığı ve sertifikalarının dağıtıldığı final gerçekleştirildi.

Büyük bir coşku içinde geçen Spor ve Sanat Gecesi, izleyenlerin de büyük beğenisini kazandı. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.      

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.