Marmara Eğitim Kurumları 23 Nisan’ı Görkemli Bir Şenlikle Kutladı

Marmara Eğitim Kurumları’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, artık geleneksel hale gelen ve bu sene onuncusu düzenlenen görkemli bir şenlikle kutlandı.

Sabah 11.00’de başlayan şenlik kapsamındaki sanat, spor ve eğlence alanında düzenlenen pek çok etkinlik yediden yetmişe tüm konukların bayram coşkusunu doyasıya yaşamasını sağladı.

Veliler ve öğrencilerin katılımıyla yüzme havuzu, spor salonları ve sahalarda gerçekleştirilen yüzme yarışları, tenis yarışmaları, basketbol ve voleybol maçları gibi spor karşılaşmaları, katılımcılara da izleyenlere de heyecanlı dakikalar yaşattı.

Tiyatro Çisenti tarafından Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda sergilenen oyunu izleyen, okul bahçesinde kurulan çok sayıdaki stantta ebru, resim, kum ve tişört boyama etkinliklerine katılan konuklar sanatla iç içe geçen, eğlenceli dakikalar yaşamış oldular.

Minikler okul bahçesindeki şişme oyuncaklarda eğlencenin tadına varırken, yediden yetmişe pek çok kişi de uçurtmalarıyla özgürlüğe yelken açmanın tadını çıkardılar.

Karnaval tadında geçen şenliğe çocukların da çok sevdiği sanatçı Gökçe’nin konseri damgasını vurdu. Müziğin ritmine kendilerini kaptıran dinleyiciler, Gökçe’nin şarkılarıyla coştular.

Marmara Eğitim Kurumları olarak tüm çocukların bayramını kutluyor, “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesini bize emanet ederek ulusun iradesinin her şeyin üstünde olduğunu bize öğreten, ulusun iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ı bize armağan eden Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ile anıyoruz.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.