Marmara Eğitim Kurumlarında Öğretmenler Günü Yemeği

Marmara Eğitim Kurumlarında 24 Kasım Öğretmenler Günü Marma Kongre Otelinde düzenlenen yemek ile kutlandı. Atatürkçü düşünce ışığında çağdaş nesiller yetiştirme misyonuyla görev yapan öğretmenlerimiz için düzenlenen yemekte açılış konuşmasını Marmara Eğitim Kurumları Kurucusu Maltepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Şimşek yaptı. Şimşek, konuşmasında öğretmenliğin önemine, öğretmenlere duyduğu saygı ve sevgiye değinerek şükran duygularını dile getirdi.

Marmara Eğitim Kurumlarında 10. ve 20. yılını dolduran öğretmen ve yöneticilerimize üstün hizmet madalyaları verilirken duygu dolu anlar yaşandı. Madalya alanlar arasında kurumda on yılını dolduran Genel Müdürümüz Sayın Elif Şimşek de vardı. Dürüstlüğü, kendinden emin tavırları, kararlılığı, dik duruşu, parlak zekâsı, yeniliğe açık oluşu, ileri görüşlülüğü, alçakgönüllülüğü ve sevgi dolu kalbiyle, birlikte çalıştığı tüm öğretmenlerin sevgisini kazanan Genel Müdürümüz Sayın Elif Şimşek, plaketini ve üstün hizmet madalyasını Marmara Eğitim Kurumları Kurucusu Maltepe Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Şimşek ve Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melek Şimşek’ten aldı. Genel Müdürümüz Elif Şimşek’in madalyasını almasının ardından duygu ve düşüncelerini dile getirdiği konuşması sırasında duygusal anlar yaşandı.

Genel Müdürümüz Sayın Elif Şimşek, duygu ve düşüncelerini dile getirirken, önce temelini birlikte attıkları bu kurumda kendisine çalışma fırsatı verdikleri için annesi ve babası Sayın Melek ve Hüseyin Şimşek’e çok teşekkür etti. Sonra sevgi, şevkat ve anlayış içinde birlikte çalıştıkları kurum yöneticilerine, öğretmenlere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Öğretmenler günü pastası, her yıl olduğu gibi bu yıl da göreve yeni başlayan genç öğretmenlerin Öğretmen Marşı’nı seslendirmelerinin ardından Marmara Eğitim Kurumları idarecileri ve genç öğretmenler tarafından kesildi.

Gece boyunca Güzel Orkestrası tarafından seslendirilen şarkılar geceye renk kattı. Öğretmenlerimiz canlı müzik eşliğinde coşku dolu bir gece yaşadılar...

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.