Marmara Okulları İngilizce Günü

14 Mayıs 2015 Perşembe günü okulumuzun Hasan Ali Yücel Salonunda Bodrum Marmara Koleji Ortaokulu öğrencileri ile İstanbul Marmara Koleji Ortaokulu öğrencileri ortak bir gösteride buluştular. “Marmara Schools English Day” etkinliğimizde her iki okulumuzun İngilizce Drama Kulübünün hazırladığı oyunlar sergilendi.

Bodrum Marmara Kolejinin, çevresel sorunlara duyarlılığı vurgulayan ve çok başarılı bir ışık ve ses gösterisi ile desteklenen “One Last Chance” isimli oyunu coşkuyla izlendi. Okulumuzun 5.sınıf öğrencilerinin oynadığı Charles Dickens’ın “A Christmas Carol “ adlı ünlü eserinden uyarlanan oyun büyük bir beğeni kazandı.

Öğrencilerimizin hazırladığı İngilizce şarkılar ve hikâyelerle desteklenen programı ortaokul öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz keyifle izlediler.