Marmaralı Minikler Hayvanları Koruma Gününü Kutladılar

4 Ekim 2016 Salı günü Özel Marmara İlkokulu öğrencileri, Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü’nü Hasan Ali Yücel Salonu’nda düzenlenen program ile kutladılar.

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Şengün’ün konuşmacı olarak katıldığı programda öğrencilerimiz, eğitici ve interaktif bir sunum izleme fırsatı buldular. Programın içerisinde öğrencilerimizin kendi hayvanları ile oluşturdukları film izlendikten sonra hayvan hakları evrensel beyannamesi ve hayvan sevgisinin vurgulandığı şiirler okundu.

Programın bitiminde barınak hayvanlarına kuru mama, eski çarşaf ve gazete kağıdı toplama kampanyasının da duyurusu yapıldı. Programı izleyen minik öğrencilerimiz, bugünün anlam ve önemini kavrayarak hayvan sevgisini pekiştirmiş oldular.