Mek Talks 2016

26 Nisan 2016 tarihinde 7. Sınıf öğrencilerimiz, okulumuz Yabancı Diller İngilizce öğretmenlerinin desteği ile, bu yıl ilki düzenlenen MEK TALKS 2016 etkinliğini gerçekleştirdiler.

İngilizce derslerinde geliştirdikleri dil becerilerini fikirleri, tecrübeleri ve hayalleri ile harmanlayarak arkadaşlarına, velilerine ve öğretmenlerine çeşitli konularda hazırladıkları İngilizce konuşmalarını sundular.

İnteraktif bir ortamda gerçekleşen bu etkinlikte görev alan öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

Katılımcılar; İnci Topçu, Gülden Bibinoğlu, Ediz Güneş, Lara Bayram, Ambar Ruız, Zeynep Tüzer, İmla Çebi, Ceylin Yılmaz, Reyhan Öztürk, Irmak Yılmaz, Sude Berfin Türke, Melis Oktay

Guest Speakers; Nisan Eren Konyar, Duru Peker