Minik Erkek Basketbol Takımımız İstanbul 5.si

Özel Marmara İlkokulu Minik Erkek Basketbol Takımımız Resmi ve Özel Okulların katılımı ile düzenlenen İstanbul İli Final müsabakalarına katılmıştır.

Eleme guruplarını başarı ile geçen takımımız İstanbul şampiyonası final gruplarını da başarı ile tamamlayarak İstanbul 5. si olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz adına yarışan öğrencilerimiz; Ceyda Kılınç, Ege Mert Tedik, Kaan Efe Yılmaz, Aras Çelebisoy, Tuna Kerem Uslu, Kartal Ege Çakina, Arda Şimşek, Baran Yetik, Ege Tüzün, Ömer Eyüboğlu, Selin Kılınç, Ertan Kaan Giray, Altan Baş, Arda Artuker, Doruk Yiğit