Minik Kız Voleybol Takımımız İstanbul İkincisi

Geçtiğimiz yılı İstanbul Şampiyonu olarak tamamlayan Minik Kız Voleybol takımımız bu yılda son derece başarılı bir şekilde mücadele ederek MEB Minik Kızlar Voleybol İstanbul şampiyonasında ikinci olmuştur. Öğrencilerimiz final müsabakası sonunda kupa ve madalyalarını maçı izlemeye giden okul müdürümüz Sayın Ahmet BÖLÜK’ ten aldılar. Öğrencilerimizi, ailelerini, okul yönetimini, öğretmenlerini ve tüm emeği geçenleri kutluyor, yeni başarılara imza atmalarını gönülden diliyoruz.

Minik Kız Voleybol Takımımız: Nehir Özbilgen, Ceren Bayrak, Ece Çakar, Gökçe Şimşek, Ela Bayrak, Zeynep Haydaroğlu, Zeynep İdil Dağlı, Naz Şimşek, Deniz Şamdan, Duru Akgün, Zeynep Çakmak