Minik Sporcuların Dev Kulaçları

Özel Marmara İlkokulu Minik Kız / Erkek Yüzme Takımımız 01-02 Haziran 2015 tarihlerinde Burhan Felek Yüzme Havuzunda düzenlenen Minikler Yüzme İl Birinciliğine katılmıştır.

Öğrencilerimiz aldıkları bireysel başarıların yanı sıra genel toplamda Minik Kız Takımı İstanbul 4. sü / Minik Erkek Takımı İstanbul 3.sü Olarak yarışmaları başarı ile tamamlamış ve kurumumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir.

Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzu temsil eden sporcularımız;

Minik Kız Takımımız: Dilay Kuyucak, Damla Sözeri, Esin Su Özçelik, Şimal Üzüm, Nisan Eroğuz,    Elif Naz Erdoğan, Defne Döğenci, Talya Çağıran

Minik Erkek Takımımız: Demir Özçelik, Kaan Yavuzcan, Arda Topçu, Ege Ateş, Yiğit Deveci, Erk Yavaşal, Arda Şemi Baruh, Murat Aydınoğlu, Shayan Marwan Matin, Arda Salman, Eren Karakuş, Emre Kaya Sungur, Meftun Mirza Yücetin, Rayan Nadal Matin, Bora Erden, Sarp Bıçakcı

Ferdi Başarılarımız;

1)      Demir Özçelik