Modern Diller Tanıtım Etkinliği

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 4.sınıf öğrencilerimiz İkinci Yabancı Dil Eğitimlerine başlayacaklardır.

Yapacakları dil tercihleri öncesinde okulumuzda okutulan Almanca, Fransızca ve İspanyolca dillerini ve ondan bağımsız düşünemeyeceğimiz kültürlerini tanıtmak ve tercihlerinde yol göstermek amacıyla hazırlanan Modern Diller Tanıtım Etkinliği öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Her üç dili ve kültürlerini tanıtan görseller, yıl içerisinde yapılan çalışmaları içeren sunumlar, idareci ve öğretmenlerle yapılan röportajlar, öğrencilerle yapılan video çekimi,  renkli ve eğlenceli slayt gösterisi ve 4.sınıf öğrencilerinin üç dilde seslendirdikleri şarkılarla programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.