Müzik Konseri

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz 19.03.2015 Perşembe günü çalışmalarını başarılı bir konser ile sundular.

Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrencilerimizin edindikleri tecrübenin ise kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısı ise sonsuzdur.

Konserde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

19 Mart 2015 Konserine Çıkan Öğrencilerimiz: Duru İmamoğlu, Sera Atalay, İlke Özkan, Efe Odabaşı, İpek Öner, Selin Öztürk, Esin Tombuş, Cemre Naz Tansu, Defne Deniz, Emir Erdoğan, Oya Yamaç, Nehir Örki, Selin Hanzade Saçlı, Arda Salman, Deniz Poyraz Hasırcı, Deniz Duman, Göksu Şahin, Ege Civa, Kağan Çakmak, Isabel Cage, Ayşe Gülce Budak, Ozan Çinko, Koray Ömercan Saçlı, Tuna Karasu, Sarp Tunç Ataç, Melina Leba, Buket Gamze Sidal, Bahar Özcan 

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.