Müzik Konseri

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan öğrencilerimiz 25.03.2015 Çarşamba günü çalışmalarını başarılı bir konser ile sundular.

Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrencilerimizin edindikleri tecrübenin ise kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısı ise sonsuzdur.

Konserde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

25 Mart 2015 Konserine Çıkan Öğrencilerimiz: Nergis Bade Derman, Mete Alsan, Özgür Tutak, Engin Gökalp Hökelek, Duru Engin, Dilara İnce, Oğulcan Türkay Bola, Nehir Sipahi, Bennu Yılmaz, Onur Arda Bayram, Duru Bostan, Can Sarıbaş, Naz Şimşek, Doruk Yiğit, Yiğit Deveci, Uğur Hakkı Aker, Yağmur Aktunç