Müzik Konserimiz

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan öğrencilerimiz 22 Mart 2016 Salı günü çalışmalarını başarılı bir konserle sundular.

Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrencilerimizin edindikleri tecrübenin ise kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısı ise sonsuzdur.

Konserde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Konsere Katılan Öğrencilerimiz: Zeynep Felek, Defne Macit, İpek Taşdemir, Mehmet Berk Yavuz, Cem Ekici, Fikret Satı, Kaan Köse, Zeynep Utku, Defne Oğuzoğlu, Ozan Poşluk, Mustafa Başer Sever, Kaan Çakmak, Derin Sakarya, Alparslan Çelik, Melis Oktay, Arda Çoban