Müzik Konserimiz

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan öğrencilerimiz 30 Mart 2016 Çarşamba günü çalışmalarını başarılı bir konserle sundular.

Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrencilerimizin edindikleri tecrübenin ise kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısı ise sonsuzdur.

Konserde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

30 Mart 2016 Konserine Katılan Öğrencilerimiz: Ceylin Keskin, Elif Defne Karahan, Ozan Öcalan, Defne Yılmaz, Kerem Dokur, Gökhan Alp Dizman, Cem Akbaş, Murathan Arı, Duygu Demir, Gökçe Sönmez, Zeynep Özmen, Alinda Disperati, Defne Aydın, Deniz Demir Bınaroğlu, Metin Ömer Göktepe, Melis Elmas, Hanife Ela Ayyıldız, Cemre Aydoğdu, Mehmet Aksel Güçtekin, Derya Akgül, Cemre Pektaş, Özge Yaşar, Zeynep Üçbaşaran, Aras Aziret, Ada Yiğit Polat, Mehmet Sinan Can, Eda Güneş, Dilara İnce, Nehir Sipahi, Duru Engin, Kıvanç Özdemir

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.