ORTAOKUL MATEMATİK KULÜBÜMÜZ RENJU İLE TANIŞTI

2017–2018 Eğitim Öğretim yılı sosyal etkinlik çalışmalarında ‘Matematik kulübümüz’,  Matematik sevdalısı öğrencileri ile buluştu.  Kulübün tanıtımı, yıl boyunca yapılacak çalışmalar ve katılacağımız etkinlikler matematik öğretmenlerinin hazırladıkları sunumlarla gerçekleşti.

Bunların yanı sıra bu yıl okulumuzda haftada bir saat olarak çalışmalarını başlattığımız dünyanın en prestijli strateji oyunlarından olan ‘Renju’  için kullanılacak ekipmanların tanıtımı öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. RIF (Uluslararası Renju Federasyonu ) üyesi eğitmenimizin rehberlik edeceği bu çalışmalar; öğrencilerimizin strateji ve taktik geliştirme, planlama, analitik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirerek onları hayata hazırlayacaktır.

Düşünen, sorgulayan ve çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek hedefimizdir.