ÖZEL MARMARA ORTAOKULU ULUSLARASI SEMEP YARIŞMASININ AÇILIŞINI YAPTI

2016-2017 eğitim öğretim yılında SEMEP proje yarışmasının birinci bölümü olan “Afiş Sergisi” çalışması, 18 Mart 2017 Cumartesi günü MEV Koleji Özel Büyükçekmece Okulları’nda yapıldı. SEMEP proje yarışmasının açılışını 2016-2017 yılının birincisi olan Özel Marmara ortaokulu gerçekleştirdi.

Özel Marmara İlkokulu ‘Su Yeşildir’,  Özel Marmara Ortaokulu ise ‘Onları Yok Etmeyelim… Giderlerse Geri Getiremeyiz!’ adlı projelerle sergiye katıldılar. Yarışma formatına uygun olarak çerçevelen afişler, öğrencilerimiz tarafından sahnede Türkçe ve İngilizce olarak başarılı bir şekilde sunuldu. Sergi sonunda öğrencilerimize ve öğretmenlerimize katılım sertifikaları verildi.

Yarışmanın ikinci bölümü 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olup tüm çalışmaların değerlendirilmesi burada yapılacaktır.

Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.