Öğrencilerimiz Okulda Kamp Kurdu

12 Haziran 2015 Cuma günü Özel Marmara İlkokulu 4. Sınıf İzcilik Kulübü öğrencilerimiz ve Özel Marmara Ortaokulu öğrencilerimiz hem spor alışkanlığını geliştirmek hem de farklı doğa koşullarına uyum sağlayabilmek amacı ile kampüsümüzde düzenlediğimiz “Çadır Konaklamalı Kamp Etkinliğine” katıldılar.

Hava koşullarına göre yaşama becerilerini geliştiren öğrencilerimiz, eğlenerek doğada yaşamayı öğrenmenin yanı sıra, arkadaşları ile işbirliği yapma, toplu hareket edebilme ve sorumluluk sahibi olabilme becerilerini de geliştirme fırsatını yakaladılar. Ayrıca öğrencilerimiz kampta görevli öğretmenlerimizin yardımıyla çadırlarını kurup mat ve uyku tulumlarını yerleştirip doğaya zarar vermeden doğada yaşamanın bilincini kazanmış oldular.

Marmara Eğitim Kurumları bahçesinde düzenlenen organizasyonda arkadaşları ile keyifli vakit gerçekleştirdikleri gözlemlenen küçük izciler okulumuzun İzcilik Kulübü öğretmeni Yılmaz Koç ve öğretmenlerinin yardımı ile “Kamp Ateşi” yakarak hep birlikte eğlenceli zaman geçirdiler.

Başladıkları bu izcilik yolunda gösterdikleri cesaretten dolayı öğrencilerimizi kutlar, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.