Okul Aile Birliği Dilek Ağacı Projesi "Bir Dileğim Var"

Geleneksel hale gelen Dilek Ağacı projemizde bu yıl ağacımızı çok özel üç kurumun çok özel çocukları için kuruyoruz. Kimsesiz çocuklar, umut çocukları ve zihinsel engelli çocukları mutlu etmek, bize destek olabilecek velilerimiz ile birlikte onların dileklerini karşılamak istiyoruz.

Bu kurumlardan ikisi anne-babası olmayan ya da çeşitli nedenlerle aileleri ile yaşamaları sakıncalı bulunan çocukların kaldığı “Küçükyalı Çocuk Esirgeme Kurumu” ile “Vakıfbank Umut Çocukları Yatılı Okulu”. Üçüncü kurumumuz ise “Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı" Ataşehir Kampüsü. Burada hem gündüz tedavi alan hem de yatılı kalan kimi küçük, kimi yaşça büyük ama aslında küçücük çocuklar bakım ve eğitim görüyorlar. Tüm bu çocukların ortak özelliği temel bakımları devlet ya da kurumları tarafından karşılansa da hayallerindeki bir oyuncağı ya da kıyafeti almak için naz yapabilecekleri fazla kimsenin olmaması.

23 Nisan Çocuk Bayramlarını herhangi bir hediye ile değil hayal ettikleri, diledikleri bir hediye ile kutlamak istiyoruz.

Bu özel projenin bir parçası olmak, küçük bir dileği gerçeğe dönüştürmek isteyen çocuklarımız, velilerimizin izniyle, bahsi geçen okul öğrencilerinin dileklerinden oluşturacağımız ağaçtan bir dilek zarfı seçecek. Hediyesini ve karşı tarafa iletmek istediği notu 7 Nisan’a kadar Aile Birliği’ne gönderecek. Okulumuzu temsilen gönüllüler arasından seçilecek bir grup öğrencimizle birlikte gidip her bir hediyeyi sahiplerine ulaştıracağız.

Tüm çocukların mutlu olması temennisiyle….

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu

Okul Aile Birliği

Katılmak isteyen velilerimizin aşağıdaki bölümü doldurup keserek en geç 24 Mart 2014 Pazartesi gününe kadar sınıf öğretmenlerine göndermelerini rica ederiz. Sorularınız için aşağıda bilgileri olan arkadaşlarımızı arayabilirsiniz.

Elvan Oal: 0532 266 1328                                 

Arzu Mepa Özel: 0532 415 3421

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Özel Marmara Anaokulu ve İlköğretim  Okulu Okul Aile Birliği’ne

Velisi bulunduğum  ……  sınıf öğrencilerinden ..................................................................’ın yukarıda belirtilen kurumların öğrencilerinden birinin dileğini gerçekleştirmesini istiyor ve izin veriyorum.

Veli Adı Soyadı : .....………………………………………….                                              

Veli İmza: ……………………………..…

 

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.