Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Özel Marmara İlkokulu-Ortaokulu Okul Aile Birliği yeni yönetim kurulunu belirlemek amacı ile Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile birliği yönetmeliği gereği 15.10.2014 Çarşamba günü Hasan Ali Yücel Konferans Salonunda toplanmıştır.

Temel olarak veli ve okul yönetimi arasında sürekli iletişim sağlamak amacıyla bunu destekleyen sosyal ve kültürel etkinliklerde okul ve aileyi bir araya getirme görevini üstlenen Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurulu asil-yedek üyelerinin isimleri aşağıdaki gibidir.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Üyelerimiz: Elvan Oal, Arzu Özel, Dilek Kızılkaya, Sibel Bal, Pınar Pirim, Tuğba Kutlu, Banu Özçelik, Belkıs Özhan, Gonca Avcı, Özge Bulut, Yasemin Sönmez ve Fatma Özcan

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu yönetimi olarak Okul Aile Birliği üyelerine 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında başarılar dileriz.

Okul Aile Birliği e-mail adresi :         [email protected]