Okul Müdürümüzden

 

Bodrum Özel Marmara Ortaokulu'nun Değerli Velileri, Saygıdeğer Öğretmenler ve Sevgili Öğrenciler,

Okul, çocuklarımız için bir eğitim kurumu olduğu kadar, aynı zamanda ikinci bir yuva gibidir. Vizyonu, misyonu, değerleri, evrenselliği, hedefleri ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlılığıyla Bodrum Özel Marmara Ortaokulu daima bu önemli misyona bağlı kalarak ilerleyecektir. Çocuklarımızı eğitimin, bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle yetiştireceğiz.

Okulumuz, hızla gelişen ve değişen bir dünya karşısında eğitim sistemini sürekli yenileyen, bilgi teknolojilerinden en üst düzeyde faydalanan, yabancı dilleri çok iyi seviyede kullanabilen bireyler yetiştirmektedir.

Çocuklarımızın zihinsel gelişimini destekleyen yapıda bir dünya okulu olma yolunda eğitim vermektedir. Mustafa Kemal Atatürk der ki: “Milli eğitim politikamızın temel ilkesi, bilgisizliğin yok edilmesidir. Bu yapılmadıkça yerimizdeyiz... Yerinde duran bir şeyse geri gidiyor demektir.”

Eğitim öğretim yılı hepimiz için başarının, sevginin, saygının, güzelliklerin çoğaldığı bir yıl olsun. Çocuklarımızla birlikte el ele, yürek yüreğe başarma azmiyle yol alacağız. Sayın Kurucumuz Hüseyin Şimşek’in dediği gibi “Eğitim sevgiden geçer” anlayışıyla Türkiye’nin aydınlık geleceğini oluşturan gençler yetiştireceğiz.

Okulumuzun çocuklarımızı güçlü eğitim kadromuzla daha ileriye taşıyacağına inanıyorum ve hepinize başarılı bir yıl diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla…
Sevda ÇELEN HANGÜL
Bodrum Özel Marmara Koleji Ortaokul Müdürü

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.