Okul Müdürümüzden

1985 yılında kurulan Marmara Eğitim Kurumları, eğitimin hayat boyu devam ettiği gerçeğinden yola çıkarak yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinerek, ulusal ve uluslararası platformlarda faydalı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

21.yüzyılın eğitim anlayışı ile düşünen, yorumlayan, analiz ve sentez yaparak olayları irdeleyen, teknolojiyi kullanarak yaratıcı çözümler bulan öğrencilere rehberlik eden deneyimli akademik kadroya sahiptir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.” sözünden hareketle Atatürk ilke ve inkılapları ışığında çağdaş bireyler yetiştiren Marmara Eğitim Kurumları’nda öğrenmek farklı ve zevklidir. Bu sayede okulumuz her sene yeni başarılara imza atacak, veli-öğrenci-öğretmen köprüsü sayesinde  birbirimize olan inancımız ve desteğimizle daha da güçlenecektir.

Çiğdem Anar Aykaç
Özel Marmara İlkokulu Müdürü