Okul Sonrası Etkinlikler

SATRANÇ ÇALIŞMALARI

Satranç, başarıya ulaşmanın  sistemli ve disiplinli bir çalışma olduğu fikrinden  yola çıkarak öğrencilerin hem akademik hem de sosyal alanda ilerlemelerine yardımcı olur. Ayrıca satrancın bireye kazandırdıkları arasında  belirlenen kurallara uymak, sportmence  yarışmak, kaybetmeyi kabullenmek, kazananı kutlamak gibi davranışlar yer alır.

Satranç öğretmenlerimiz tarafından oluşturulan okul takımları, çalışmalarında Türkiye Satranç Federasyonu ( T.S.F ) tarafından hazırlanan kitapları kullanacaktır.  Ayrıca çeşitli satranç programları ile görsel zenginlik artırılacak, böylece çalışmalar daha zevkli bir şekilde sürdürülecektir. Belli bir seviyeye ulaşmış, satranca gönül vermiş öğrencilerimiz gerek bireysel gerekse takım olarak katılacakları turnuvalarda okulumuzu temsil edeceklerdir.

Takım çalışmalarımız Çarşamba günleri 16:15 – 17:45 saatleri arasında satranç odamızda yapılmaktadır.

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ