Okul Takımlarımız Yeni Seneye Hazırlanıyor

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu “Okul Takımlarımız” düzenlenen antrenman programları doğrultusunda takımın dinamiğine uygun seçilmiş öğrenciler ve branşa yönelik antrenörlük belgesi olan öğretmenlerimiz ile çalışmalarına başladılar.

Basketbol, Voleybol, Hentbol, Cimnastik, Yüzme, Tenis ve Masa Tenisi branşlarında kurulan takımlarımız öğrencilerimizin yeteneklerini profesyonel bir ortamda ifade etme ve okulumuzu düzenlenen gösterilerde, maçlarda ve turnuvalarda üst düzey temsil etmeyi amaçlamaktadır.

Çalışmalardaki tutarlı katılım ve gayretin öğrencinin takım içerisindeki rolünü belirlediği uzun ve yorucu bir antrenman dönemi öncesinde tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.