Okula Geliş Gidiş

Okula geliş:
Okulumuzda eğitim-öğretim sürecini sağlıklı yürütebilmek için okula zamanında gelmenin önemi büyüktür. Bu doğrultuda gerekli hassasiyeti ve duyarlılığı göstereceğinize inanıyoruz.

Okuldan çıkış:
Servis kullanan 1. ve 2. Sınıf öğrencileri ders bitiminde servis hostesleri tarafından sınıflarından alınırlar.  3.ve 4.sınıf öğrencileri servislerini kendileri giderler. 

Öğrenci servis aracını o gün için kullanmayacaksa veli servis birimine bilgi verir. Öğrenci, velisi dışında bir kişi tarafından alınacaksa öğrenci velisi ilkokul müdür yardımcısına doğrudan bilgi verir. Aksi takdirde öğrenci okulda bekletilir. 

Servis kullanmayan öğrencilerimiz ise son dersin öğretmeni tarafından buluşma noktasına götürülür ve velileriyle buluşturulur.

Okulun giriş-çıkış saatleri dışında herhangi bir sebeple okulumuzu ziyaret etmek isteyen velilerimizin okul girişinde bulunan danışma birimine kimlik kartlarını bırakarak ziyaretçi kartlarını almaları gerekmektedir. Velilerimizin araçlarının ön camına yapıştırabilecekleri etiketlerimiz, araçlarının okula rahat girişini sağlayacaktır.  Etiketlerimiz muhasebe servisinden imza karşılığı temin edilebilir.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.