Okullar Arası Yıldızlar İstanbul Yüzme Şampiyonası

Özel Marmara Ortaokulu öğrencilerimiz 8-9-10 Mart 2017 tarihlerinde Tozkoparan Yüzme Havuzunda düzenlenen Okullar arası Yıldızlar İstanbul Yüzme Şampiyonasına katılmıştır.

Öğrencilerimizden Baran Efendioğlu 50 metre serbest teknik İstanbul 2.’si, 50 metre kelebek İstanbul 3.’sü, 100 metre serbest İstanbul 3.’sü ve 50 metre sırtüstü İstanbul 4.’sü olmuştur. Öğrencilerimizden Berke Saka ise 50 metre serbest İstanbul 1.’si, 100 metre sırtüstü İstanbul 2.’si ve 50 metre sırtüstü İstanbul 2.’si olmuştur. Öğrencilerimiz yarışlarda okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etmişlerdir.

Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzu temsil eden sporcularımız; Baran Efendioğlu, Berke Saka, Atahan Arslan