Okuma Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

9 Mayıs 2015 Cumartesi günü birinci sınıf öğrencilerimiz ‘Okuma Bayramı’ gösterilerini gerçekleştirdiler.

Tüm yıl boyunca katıldıkları etkinlik derslerinin sunumlarının sahnelendiği gösterimiz, velilerimiz tarafından coşkuyla izlendi.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan okuma bayramı Okul Müdürümüz Ahmet Bölük’ün öğrencilerimize yaptığı açılış konuşmasından sonra drama, bale ve modern dans gösterileriyle devam etti. Öğrencilerimizin resim derslerinde yapmış oldukları çalışmalardan oluşan Yıl Sonu Resim Sergisi’nin gezilmesinin ardından keman, orff, cimnastik, halk oyunları ve step gösterileri izlendi.

Okul Aile Birliği’nin çocuklarımız için hazırladığı madalya töreninin ardından seslendirilen ‘Anne’ şarkısı ile velilerimiz duygulu anlar yaşadılar.

Gösteri sonrası okul bahçesinde düzenlenen kokteylimiz ile Marmara ailesi olarak yaşadığımız mutluluk ve gurur dolu günlerimizden biri daha sonra erdi.