Ortaokul Fen Bilimleri-Matematik Bilgi Yarışması

Hasan Ali Yücel Salonu’ nda 12 Ocak 2015 Pazartesi 5. ve 6.sınıflar arası, 13 Ocak 2015 Salı günü ise 7.ve 8.sınıflar arası fen-matematik bilgi yarışmaları yapıldı.

Yarışmalar boyunca centilmence ve kurallara uygun bir şekilde, bilginin konuştuğu bir mücadele sergilendi. Arkadaşları tarafından sınıflarını temsil etmek üzere seçilen her sınıftan iki öğrencimiz fen ve matematik soruları karşısında zamanla yarıştılar. Doğru cevaplar verildikçe salondaki izleyiciler sınıflarını desteklediler. Tüm soruların bitiminde 5.sınıflar da 5 F sınıfı, 6.sınıflarda 6D sınıfı, 7.sınıflarda 7B sınıfı ve en son olarak da 8E sınıfı birinciliği aldı.

Yarışma hazırlıkları sırasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara ve katılan öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.