Oryantiring Yarışması’nda “Doğa Dostlarımız” Kulubü Okulumuzu Başarıyla Temsil Etti

3 Mart 2015 Salı günü, Faruk Yalçın Botanik Parkı ve Darıca Hayvanat Bahçesi’nde gerçekleşen oryantiring etkinliğinde,  4.sınıflardan bir ekip ve Doğa Dostlarımız kulüp öğrencileri birlikte yarıştılar. Okulumuzun ilk defa katıldığı bu etkinlikte öğrencilerimiz farklı parkurlarda çeşitli soruların cevaplarını bulmaya çalışırken oryantiringin içeriğine göre harita yardımı ile yön bulma ve zaman yönetimi konularında kendilerini geliştirdiler.  Etkinliğin sonunda öğrencilerimiz, hayvanat bahçesini dolaşarak buradaki hayvanları inceleme şansı yakaladılar.

Okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenimizi kutlarız.