Özel Marmara İlkokulu 1. Sınıf Öğrencilerimiz Ders Başı Yaptılar

MİNİ MİNİ BİRLER…

Özel Marmara İlkokulu 1. sınıfa yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ders başı yaptılar. Çocuklarımızın okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri için uygulanan “Uyum Programı” çerçevesinde minikler bugün okula ilk adımlarını attılar. Uyum eğitimi alan öğrencilerimiz, öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla tanışmanın sevincini yaşadılar.

Çocuklarımız müzik eşliğinde ve animasyon oyun kahramanlarıyla karşılandılar.  Okula başladıkları ilk günün unutulmaz özel anlardan biri olmasını isteyen okulumuz, çeşitli etkinliklerle ve onlar için kurulan oyun parklarıyla çocukların mutlu bir gün geçirmesini ve arkadaşlarıyla kaynaşmalarını sağladılar.   Program sonunda öğrenciler, veliler ve öğretmenler okul bahçesinde yapılan kokteyl ile güzel vakit geçirdiler.    Türkiye genelinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ilkokul 1.sınıfa bir milyon 200 bin yüz altmış beş çocuğumuz okula başlamıştır.