Özel Marmara İlkokulu 1.sınıf öğrencileri Türkiye’nin en kapsamlı oyuncak müzesi olan Sunay Akın Oyuncak Müzesi’ni gezdi

Özel Marmara İlkokulu 1.Sınıf Öğrencilerimiz ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen en eski ve antik oyuncakları görerek, oyuncakların zaman içerisindeki serüvenine tanık olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar.

Oyuncakların güncel olaylardan etkilenmesini, kültürel özellikleri yansıtmasını inceleme ve gözlemleme olanağı bulan öğrencilerimiz; büyüklerinin çocukluklarındaki oyuncakları, eskiden kullanılan iletişim ve ulaşım araçlarının maketlerini yakından inceleyerek oyuncaklardaki değişimi gözlemleme fırsatı buldular.

Gezi süresince öğrencilerimize eşlik eden sınıf öğretmenlerimize ve gösterdikleri örnek davranışları ile kurumuzu en iyi şekilde temsil eden birinci sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.